[vc_row][vc_column][vc_accordion toggle=”yes”][vc_accordion_tab title=”Formulierontwerp”][vc_column_text]Formulieren zijn een belangrijk communicatiemiddel voor uw bedrijf. Een efficiënte goed vormgegeven formulierenstroom is mede bepalend voor het functioneren van een organisatie.

Vision@d weet als geen ander hoe je een proces analyseert, een formulier opzet en ontwerpt en nadenkt over de acties in zowel frontoffice als backoffice. Of het nu gaat om een enkelvoudig inschrijfformulier of het vormgeven van een complete workflow voor je bedrijf.

Visioned heeft die expertise in huis om een formulierenworkflow te analyseren, te ontwerpen en te (laten) produceren.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Webprojecten”][vc_column_text]Visioned is in staat om uw internetproject van A tot Z om te zetten in nullen en enen. Visioned doet dat niet alleen, maar werkt daarin samen met andere experts. Visioned houdt zelf de touwtjes in handen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Als informatieanalist breng ik de klantwensen en processen in kaart brengt, stel het functioneel ontwerp op en het functioneel beheer hiervan.

Projectmatige samenwerking met ontwikkelaars, technisch ontwerpers en testers tijdens de realisatie doen de rest. Kennisgebieden zijn: Oplossingen voor informatie vraagstukken | Ervaring met methoden en technieken van systeemontwikkeling | UML en datamodellering.

Met andere woorden: Visioned is de bruggenbouwer tussen IT en Business. Kernwoorden: budget opdrachgever, goede (tussentijdse) communicatie, analytisch, procesmatig en een heldere kijk. Praktisch: voortgangsplanning, richtlijnen (ISO, AXURE, UML, AGILE, NEN), het 10-stappenplan voor elektronische media en het 7-stappenplan voor drukwerk. Kennis en vaardigheden: grafisch ontwerp, nieuwe media vormgeven, praktijkstudies, state-of-the-art internettechnologie Portfolio:Elektronische media (sinds 1999) en formulieren (sinds 1983). Ik ben pas tevreden als alles goed werkt.

Denkt u dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het realiseren van de (communicatieve) doelstellingen van uw bedrijf? Maak dan een afspraak.

 Laat u overtuigen door het bekijken van mijn portfolio.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Webshops”][vc_column_text]Een webshop is 1 maar je wilt ook verkopen, je voorraad bijhouden en zichtbaar zijn voor je potentiele doelgroep. Visioned biedt een totaalconcept als het gaat om een eenvoudig te beheren webshop compleet met de juiste betaal- , verzend en productmodule.

Ik werk met verschillende webshop software en zet deze in op basis van de requirements van de klant en gebaseerd op het budget van de klant.

Ik heb kennis en ervaring van:

Prestashop – stabiele versie 1.4.9 (hogere versies zijn naar mijn mening nog niet stabiel genoeg)
Geschikt voor de wat grotere bedrijven die veel producten hebben, maar ideaal voor de starters.
Licentie: open source. Ontwikkeling website: maak een afspraak om de requirements door te spreken.
Uit te breiden met veel goede, gratis en betaalde modules.

Voorbeeld: www.steijnshouseofhappiness.com | www.zaakopmaat.nl/shop2punt0

Woo Commerce plugin voor WordPress
Ideaal als je een paar artikelen wilt verkopen.
Voorbeeld: kenniscentrumbos.nl | Opleidingen en trainingen

caminodespaysbas.nl | Pelgrimeren van Jacobus naar Jacobus |Routeboekje van een training op het Nederlandse traject van de Camino de Santiago[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][uxb_portfolio categories=”48,59,60,61″ type=”col3″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][uxb_portfolio categories=”55,57,52,53,54,58″ type=”col3″][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel voor een afspraak