[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Lekker wandelen en/of puzzelen” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%23ff9900″ google_fonts=”font_family:Noto%20Serif%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Prijsverlaging voor 2015 voor wie alvast wil gaan trainen voor de komende grote pelgrimstocht.
Routeboekje Camino des Pays Bas nu in prijs verlaagd van 12,50 naar 10 euro.
Dat laat je toch niet lopen, daar ga je zelf die mooie route voor lopen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_button2 title=”Bestel direct want op = op” style=”square” color=”sandy_brown” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.caminodespaysbas.nl%2Fnews%2Frouteboekje-camino-des-pays-bas-nu-prijs-verlaagd-van-1250-naar-10-euro|title:Bestel%20direct%20want%20op%20%3D%20op%22|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_accordion toggle=”yes”][vc_accordion_tab title=”Publicatie: Camino des Pays-Bas”][vc_column_text]Wandelen van Jacobus naar Jacobus -Pelgrimeren dicht bij huis- Het traject loopt van Haarlem naar Schiedam en kan gelopen worden in 6 etappes. Daarnaast kan een rondje door het Westland gelopen worden. Een schitterende route door de natuur en langs diverse Jacobus de Meerdere kerken. ’s Morgens weg – ’s avonds weer thuis of een paar dagen lopen over een Nederlandse Camino.

De route kan desgewenst het hele jaar worden gelopen.

Ga naar www.caminodespaysbas.nl[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Zaak Op Maat | One stop shopping netwerk van en voor ondernemers”][vc_column_text]De doelstelling van Zaak Op Maat is om ondernemers de mogelijkheid te geven om via een adres een compleet aanbod te krijgen van diensten en producten op een hoog niveau voor een eerlijke prijs. De diensten en producten welke via zaakopmaat.nl aangeboden worden, worden geleverd door gespecialiseerde bedrijven. Netwerken, Samenwerken, Samendelen en Kosten reduceren zijn sleutelwoorden.

Zaak Op Maat is ook de webshop van Visioned. In deze webshop worden ook diverse producten van Visioned verkocht, zoals het boekje Pelgrimeren: Dicht bij huis van de Camino des Pays Bas en nog een aantal leuke spellen wanneer je niet pelgrimeert.
Bezoek de webshop en laat je inspireren.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”Helpdesk voor iedereen die wel eens problemen heeft met hard- en software”][vc_column_text]One stop shop voor systeem- en formulierenbeheer Vraagbaak voor iedereen die zijn proces onder de knie wil krijgen Er zijn zoveel bedrijven die systeem- of formulierenbeheer aanbieden, maar er zijn er maar weinig die echt doen wat ze beloven en meedenken met de klant.

  • Qu & @ is de denktank als het gaat om het opzetten van een workflow voor uw intranet.
  • Qu & @ Analyseert, Bedenkt en Configureert uw wensen naar een pasklare oplossing.

Website in onderhoud vanwege verhuizing naar andere server.
[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”VideoForm | Jouw mov(i)e naar een leuke baan die bij je past”][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

VideoForm™ maakt een match tussen werkzoekende en werkgevers.

Werkzoekenden kunnen via een videopresentatie  van 1 minuut hun talenten tonen aan hun toekomstige werkgever.

Middels een matchingsformulier  presenteert de werkzoekende zijn of haar talenten aan de toekomstige werkgever.

De toekomstige werkgever kan daarna, via dit platform, een match maken en contact zoeken met de werkzoekende: het eerste sollicitatiegesprek online.
Wanneer de match geslaagd is kan de werkzoekende worden uitgenodigd voor een tweede gesprek en kan de sollicitatieprocedure worden omgezet in een tijdelijk of vast contract.

Lees verder.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4501″ img_size=”medium” has_link=”true” link_type=”normal-window” img_link=”http://www.videoform.org”][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel voor een afspraak