[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”Verbetering openbaar vervoer in de regio”][vc_column_text]Vrijwilligerswerk voor Rover als afdelingscontactpersoon Rover Zoetermeer en deels als freelancer werkzaam voor het internetteam voor het inrichten van het intranet. Kijk voor meer informatie op zoetermeer.rover.nl[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”Onderhouden cultureel erfgoed”][vc_column_text]Samen met Judith ben ik donateur van Landgoed Marienwaerdt (Beesd – Gelderland). Daar dragen wij al een ruim 10 jaar het cultureel erfgoed en natuur een warm hard toe. Dit bereiken we onder meer door het schoonhouden van het landgoed, schilderwerk, koperpoetsen, boswerkzaamheden en noem maar op. Interesse om ook een steentje bij te dragen aan dit mooie werk.

Ga naar de vrienden van de Marienwaerdt.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Jongeren de kneepjes van het ondernemen bij brengen.”][vc_column_text]In 2012 mijn eerste ervaringen opgedaan als studentenbegeleider met een studentenbedrijf die zich bezig heeft gehouden met de verkoop van een mobiele oplader. Een redelijk uniek product. Ik heb het project ervaren als een goede leerstoel om mij als studentenbegeleider verder te ontplooien. Met name mijn ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en inkoop heeft de studenten goed geholpen. De samenwerking tussen de studenten, de docent en mij was wederzijds zeer goed. In 2013 heb ik voor de tweede keer een student-company begeleid en in september 2013 zet ik dit voort.

Kijk voor meer informatie op www.jongondernemen.nl[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email
Call Now ButtonBel voor een afspraak